רכשו סט כלים פרקטי ומותאם לתחום החינוך

הדרך שלך לשינוי קריירה ומעבר לעולמות ניהוליים, ייעוציים ואסטרטגיים

תכנית לימודים גמישה ומותאמת לציבור המורים ועובדי החינוך

innovate

זה הזמן לקבוע את עתידכם האקדמי והמקצועי!
התקשרו עכשיו ליועצים האקדמיים שלנו לתיאום פגישה או שיחת אונליין חינם:

תואר שני במשפטים ללא משפטנים עם מיקוד בחינוך

אנו חיים בזמנים בהם סוגיות חינוכיות בכלל ודילמות חינוכיות – משפטיות בפרט, עולות שוב ושוב על סדר היום הציבורי.
דווקא בזמנים אלו, עולה קרנו של הידע המשפטי והוא הופך לקלף יקר ערך.

התואר השני במשפטים ללא משפטנים עם מיקוד בחינוך, נועד לציבור אנשי ההוראה בישראל, ונבנה מתוך הבנת צרכיהם, והתעמקות בסוגיות יום יומיות המוכרות לכל מורה.
בכך, הוא מצייד את לומדיו בסט כלים פרקטי, המשכלל את עבודתם ואת הממשק שלהם עם גורמים רלוונטיים אחרים – הורים, תלמידים, ארגוני מורים, וארגונים מוניציפאליים וממשלתיים.
למעוניינים, מהווה התואר פלטפורמה לשינוי קריירה ומעבר לעולמות ניהוליים, ייעוציים ואסטרטגיים.

במהלך הלימודים ננתח מגוון מקרי בוחן אקטואליים המעסיקים את הציבוריות הישראלית ואת אנשי החינוך בפרט, ונעודד את הסטודנטים להציג מקרי בוחן רלוונטיים הלקוחים מניסיונם המקצועי.

במסגרת התואר ילמדו בין היתר הנושאים הבאים:
• חוק זכויות התלמיד
• חינוך מיוחד
• חופש ביטוי של מורים
• קוד לבוש
• עצמאות בתי הספר והעומדים בראשם
• חינוך בייתי
• מסגרות חינוך אלטרנטיביות ופרטיות
• ועוד

בנוסף, יכלול התואר תחומי דעת נוספים מעולמות המשפטים, הרגולציה והניהול תכנית הלימודים גמישה ומותאמת לציבור המורים ועובדי החינוך.

לפרטים ופגישת ייעוץ מלא פרטיך ונציג יחזור אליך בהקדם

close form

זה הזמן לקבוע את עתידכם האקדמי והמקצועי!התקשרו עכשיו ליועצים האקדמיים שלנו לתיאום פגישה או שיחת אונליין חינם:

זה הזמן לקבוע את עתידכם האקדמי והמקצועי!
התקשרו עכשיו ליועצים האקדמיים שלנו לתיאום פגישה או שיחת אונליין חינם: